Jinbin ventil postane podjetje podjetja tematskega parka visokotehnološke cone

01-06-2021

21. maja je v tehnološki coni Tianjin Binhai potekalo otvoritveno zasedanje sveta ustanoviteljev tematskega parka. Xia Qinglin, sekretarka partijskega odbora in direktorica upravnega odbora za visokotehnološko cono, se je udeležila srečanja in spregovorila. Zhang Chenguang, namestnik sekretarja odbora stranke, je vodil sejo. Long Miao, namestnik direktorja upravnega odbora, je poročal o delovnem načrtu tematskega parka območja visoke tehnologije in o volitvah v svet. Člani vodilnih skupin obeh odborov visokotehnološke cone so upravne odbore podelili članskim enotam Sveta, novoizvoljeni odgovorni tovariši predsedniških enot Sveta pa so podali izjave.


Jinbin ventil in druga inkubirana podjetja so bili povabljeni, da sodelujejo na ustanovnem zasedanju skupnega ustanovnega sveta morskega znanstvenega parka Tianjin Binhai hi tech Zone. Za upravne enote je bilo izvoljenih osem inkubiranih podjetij, tj. Razsvetli zvok, tehnologija Manco, kreditno povezovanje podeželja, Tianke Zhizao, tekočina Shixing, tehnologija Lianzhi, yingpaite in Jinbin ventil.


Xia Qinglin je od sekretarjev upravnih odborov zahteval, naj okrepijo svoj občutek za služenje in se držijo načela "ena igra šaha" v celotni regiji in igrajte a "kombinirana pest"v službi. Treba je okrepiti gradnjo Sveta s podjetji kot glavnim telesom, vzpostaviti sistem direktorjev za parkovna in gradbena podjetja, izboljšati mehanizem zbiranja informacij in reševanja problemov, vzpostaviti sistem odziva Sveta, doseči"odgovor v eni uri, priklop v enem dnevu, odgovor in rešitev v enem tednu" kot odziv na težave, ki jih odražajo podjetja, in nenehno poglabljajo mehanizem "piščalka podjetja, poročilo oddelka v Ljubljani", Zagotoviti natančne in učinkovite storitve za razvoj podjetij v parku. Še naprej bi morali v celoti izkoristiti prednosti sistema"sistem pooblaščenca za storitve", opravljajo dela "zgradba zabave + postrežba množic", pomoč pri seznanjanju, združevanje gradnje podružnic in srčna povezava med stranko in množicami. Iskreno bi morali biti"trgovina fant", spodbujajo ustvarjalno vitalnost podjetnikov, nenehno uvajajo nov način upravljanja parkov, pospešijo gradnjo tematskega parka z dušo in učinkovito pomagajo pri gradnji čudovitega "Bincheng" z visokotehnološko, Da bi 100-letnico ustanovitve stranke spoznali z novimi dosežki, ki so bili skupaj ustvarjeni pod vodstvom Party buildinga.


JINBIN VALVE

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti