Penstock Izdelava Jinbin ventil

15-09-2020

Na začetku ustanovitve podjetja je JINBIN VALVE začel razvijati in izdelovati različne vrste in specifikacije PENSTOCK VALVE, vključno z različnimi pogosto uporabljenimi ventili za livarske cevi in ​​različnimi specifikacijami jeklenih ventilov. Vrata se uporabljajo v številnih projektih, kot so centralna črpalna postaja za deževnico in odplake letališča Tianjin leta II, obnova prve čistilne naprave Panjin, projekt upravljanja odvodnjavanja v Tianjinu in projekt odplak Zhongye Tiangong itd., Jeklena vrata vključujejo projekt oskrbe z vodo Heze Hongyuan , Projekt čiščenja odplak v Bruneju in projekt srečne ribiške doline Tangshan leta 2016 itd.

Od začetka leta je bilo doma in v tujini prejetih veliko naročil za ventil za zapiranje. Proizvodnji se je posvetil tudi proizvodni oddelek JINBIN VALVE. Primerna razporeditev virov, celoten postopek sledenja proizvodnje, strog nadzor kakovosti izdelkov. Doslej smo uspešno zaključili proizvodnjo 1200 * 1200 in 1560 * 3400 ter druge specifikacije ventila za zapiranje, od katerih se nekateri izvažajo v Združeno kraljestvo, nekateri pa v Trinidad in drugje. Proizvodni tehniki dosledno upoštevajo zahteve risb in specifikacij, od mobilizacije surovin - slepe komponente - sestavljanja komponent - varjenja komponent - splošne postavitve - celotne montaže - celotnega varjenja - oblikovanja - protikorozijskih - končnih izdelkov, vsaka ekipa ima jasno ločitev dela,Penstock Izdelava Jinbin ventil Penstock Izdelava Jinbin ventil Penstock Izdelava Jinbin ventil Penstock Izdelava Jinbin ventil

 

Penstock vavle lahko glede na material razdelimo na litoželezne, ogljikove jeklene in nerjaveče jeklene ventile. Vrata iz litega železa se ulijejo s plesnijo, tesnilna površina se obdela, med tesnilom pa se uporablja medenina, ki lahko zagotovi zrakotesnost vrat. Obstajajo različne vrste kvadratnih in okroglih kalupov za ventil. Jeklena vrata imajo različne specifikacije kvadratnega, pravokotnega in krožnega tipa, ki so primerne za različne priložnosti in delovne pogoje, materiali pa vključujejo navadno ogljikovo jeklo, nerjavno jeklo, super dvofazno jeklo in druge materiale, ki jih je mogoče uporabiti za protikorozijska sredstva.

Glede na strukturo lahko ventil ventila delimo na kanalni in stenski ventil ventila. Kanalni ventil s pritrdilnimi deli na pritrdilnem ventilu je pritrjen z betonskim prelivanjem med kanali. Tip pritrjene stene (stenski tip) je ventil za steblo povezan s steno z vijaki.

Penstock ventil se pogosto uporablja v oskrbi z vodo in odvodnjavanju za prekinitev pretoka vode v kanalu. Njen delovni medij je surova voda, čista voda, kanalizacija itd. Pri normalni temperaturi.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti