Uspešna dobava dn3900 lopute za zrak in lopute

18-09-2020

V zadnjem času je Jinbin ventil uspešno zaključil proizvodnjo dn3900 ventila za dušenje zraka in dušilca ​​kvadratnih loput. Jinbin ventil je premagal tesen urnik. Vsi oddelki so sodelovali pri dokončanju proizvodnega načrta.


Ker je Jinbin ventil zelo izkušen v proizvodnji ventila za blaženje  zraka in  lopute lopute, je tehnični oddelek hitro izdelal proizvodne risbe. Proizvodni oddelek ohranja tudi komunikacijo s tehničnim oddelkom in dela nadure, da zagotovi nemoteno dobavo v obdobju gradnje. Izvajati sistem glavne odgovornosti, poudariti ključne točke, dojeti ključne točke, okrepiti ukrepe in pozorno spremljati izvajanje. Proizvodni oddelki najdejo težave in jih pravočasno rešijo. Proizvodni oddelek ima redne sestanke nadzora in razporejanja, da enkrat na teden poroča o zaključku določenega dela in pregleda enkrat na mesec. Vsi deli se spremljajo za spodbujanje proizvodnje in strogo preprečevanje zamud. V tovarniškem proizvodnem procesu obvladajte poseben potek obdelave vsakega dela obdelovalnega orodja, dobro opravite povezavo zgornjih in spodnjih postopkov, da ne boste vplivali na nadaljnja montažna dela. Za težave, ki jih najdete v postopku montaže, pravočasno komunicirajte in se uskladite s tehničnimi službami, da ne bi vplivali na cikel montaže.


Ta serija  ventilov za blaženje zraka in  loputa za žaluzije sta bila uspešno dobavljena in prestala pregled stranke.



Zračni dušilni ventil in žaluzij loputa se uporabljajo v prahu, ki vsebuje hladen zrak ali cevovod vročega zraka plinsko prezračevalne tehnike v kemijski industriji, gradbenih materialov, elektrarne, stekla in drugih industrijah, kot naprave za uravnavanje plinovod plinskega medija reguliranje pretoka ali rezanje izključeno.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti