Dobrodošli tuji kupci, da obiščejo naše podjetje

28-06-2020

S hitrim razvojem podjetja in nenehnimi inovacijami R&D tehnologije je podjetje Tianjin Tanggu Jinbin Valve Co., ltd. širi tudi mednarodni trg in je pritegnil pozornost številnih tujih kupcev. Včeraj so tuje nemške stranke prišle v naše podjetje, da bi razpravljale o podrobnostih sodelovanja. Med tem obiskom je Jinbin Valve nemškim kupcem pokazal obseg proizvodnje in kakovost izdelkov našega podjetja.

Vodja našega oddelka za zunanjo trgovino je nemške kupce spremljal na obisku proizvodne delavnice podjetja in kupcem podrobno predstavil izdelke in proizvodni proces. Po poglobljenih pogovorih in obiskih na terenu so kupci zelo pohvalili kakovost naših izdelkov in navdušene storitve, izrazili močno zanimanje za naše izdelke in prihodnje sodelovanje ter upamo, da bomo dolgo sodelovali z našim podjetjem.

Dobrodošli tuji kupci, da obiščejo naše podjetje

oris: 0px; marža: 20px samodejno 0px; oblazinjenje: 0px; meja: nobena; navpična poravnava: sredina; največja širina: 100%; poravnava besedila: sredina; zaslon: blok; "/>

Če pogledamo nazaj na sodelovanje našega podjetja s to stranko, je to tudi naporen proces. Tuji kupci imajo zelo stroge tehnične zahteve za opremo. Za sodelovanje z našim podjetjem so se odločili tudi po več projekcijah. Zaenkrat so zelo zadovoljni z opremo in storitvami našega podjetja.

Dobri izdelki in dobre storitve so najmočnejše trženje. Hvala za priznanje in podporo naših strank. Jinbin Valve si bo 100% prizadeval, da bi bili kupci 100% zadovoljni.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti